keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Ilta


Ilta tuli tästäkin päivästä . Päivät menevät lennossa , ei sitä tajua kunnes huomaa , että on nukkuma-aika . Olen nykyisin ihastunut nukkumisesta . Ai , kun saa kömpiä peiton alle , lukea jotakin ja vaipua unten maille .

Olen kova näkemään unia ja ne ovat sellaisia joissa riittää tapahtumia . Oikein kiinnostaa mennä  odottamaan mikä seikkailu on vuorossa . Ainoat seikkailut unissaan .

Hyvä että on tapahtumia edes unissa , kovin yksitoikkoiseksi on mennyt oleminen . Jos suoraan sanon , niin hyvin usein ajattelen että ei surettas vaikka koko homma loppuisi  . Minulla , niinkuin monella muullakin alkaa into loppua iän myötä .

Alkoi satamaan, tavallista tämän kesän aikana . Sadetta , sadetta . Eihän siinä mitään , mutta kun mieliala tuppaa olemaan alamaissa .

Haaveilen ja toivon että saisin innostukseni ja toimeliaisuuteni takaisin .  - Haluaisin vähän fiksata huushollia , maalata seiniä , muuttaa sisustusta . Kaikki minulta tapahtuu , pitäisi vaan saada touhuta omassa rauhassa . Ei saisi mies olla sanomassa ei , ei .

Oli se mukavaa vuosia sitten kun päätin ruveta tekemään mökille keittiön kaapistot . Naurattaa vieläkin , kun mies ei suostunut edes vilkaisemaan , mitä nikkaroin varastossa . Ja jos sen itse sanon , niin hyvät tuli , ei hävetä sanoa , että minun tekemät . Ja mieskin hyväksyi ne kaapistot , kunhan oli ne nähnyt . Loppujen lopuksi oli hyvillään ja jopa kehaisi , kyllä meidän emännältä tapahtuu .

Ei kommentteja: